La Curna - Relax- en huidverzorging salon
Producten

Bij La Curna staat natuur hoog in het vaandel, daarom werk ik zoveel mogelijk met alleen natuurlijke producten. Daarnaast vind ik het belangrijk dat mijn salon voor iedereen toegankelijk is. Daarom vind ik dat de producten niet duur moeten zijn.  
Bij van Ginkels VOF heb ik deze producten gevonden. Productlijnen volledig op natuurlijke basis en voor elke portemonnee betaalbaar. 

Ik heb voor elk huidtype een eigen lijn

Aloë Vera  Care-  Collageen Care -  Vitamine E Care  en Argan Care
Aloë Vera Care- Collageen Care - Vitamine E Care en Argan Care
Deze lijn is bedoelt voor zowel de jonge als wat rijpere vochtarme huid, waarvan Aloë Vera het hoofd bestanddeel is. Daarnaast is deze lijn verrijkt met jojoba, vitamine E en word geconserveerd d.m.v. rooibos. . Collagen Care is een krachtig professioneel anti-aging product met hoge dosering amino- en tetrapeptiden, allantoïne, vitamine E, azuleen (uit kamille) en shea butter. Na een volledige behandeling is direct resultaat zichtbaar. De huid zal voller en gladder aanvoelen en vertoont minder lijntjes. . Vitamine E Care is een product lijn die is samengesteld uit ingrediënten van plantaardige oorsprong en is verrijkt met natuurlijke vitamine E, dat een bijzondere toegevoegde waarde geeft aan de dagelijkse huidverzorging van de jonge, rijpere en gevoelige huidtypen.
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint